• recycle

  Екология

  Опазване на околната среда

Идеи за дизайн!

В тази секция сме наблегнали на стимулирането на Вашата креативност в измислянето на нови декоративни и функционални решения от стиропор, фибран и др. материали с които бихме могли да Ви бъдем полезни!

Това са част от възможностите за 3D продукти от стиропор ;) Вероятно не сте предполагали, че тези неща се изработват от стиропор, фибран и естествено допълнителни материали като дърво, плат, различни покрития и други...

 • Catalog

  Каталог

  Тук можете да намерите нашия каталог
 • icon 3D

  3D Визуализации

  Графика и изкуство.
Catalog

Каталог

Представяме Ви PS Designers Каталог 2015 на продуктите, които предлагаме. Моделите профили, колони, капители в каталога не налагат ограничения за изработка на продукти по поръчка!

icon reklama

Рекламни решения

Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели и лога за магазини, офиси и заведения. Производство на стандартни и нестандартни опаковки от EPS по зададено изделие. Гаранция за издръжливост.

icon 3D

3D Визуализации

Изработват се проекти и 3D визуализации за декориране на: фасади и интериор на помещения, окачени тавани от стиропор, колонади, декорирани по избор на клиент.

icon FacadeDeco

Фасадна декорация

Фирма PS Designers ООД е български производител на фасадни декоративни елементи, изработени от стиропор/фибран EPS/XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки, декорации и изделия по проект на клиент.

Уникалните екстериорни и интериорни решения!