• recycle

  Екология

  Опазване на околната среда

За 7 години PS Designers е предложила и предлага на своите клиенти и партньори широка гама изделия за фасадна декорация от стиропор и фибран, неразделна част от съвременното и бъдещо строителство. Знанията, опита и оборудването, с които разполагаме ни позволяват да изработваме не само стандартна фасадна декорация, но и уникални фасадни предложения, които надминават бутиково изделие и се превръщат в произведение на изкуството. Фасадната декорация на PS Designers Ltd. е подходящо решение както за ново строителство, така и за възстановяване на стари архитектурни паметници.

Снимки в близък план на полимер циментовото покритие, което полагаме върху продуктите от стиропор или фибран:

Намиращи широко приложение както в новото строителство и декориране така и в реставрирането на стари сгради:

 • Catalog

  Каталог

  Тук можете да намерите нашия каталог
 • icon 3D

  3D Визуализации

  Графика и изкуство.
Catalog

Каталог

Представяме Ви PS Designers Каталог 2015 на продуктите, които предлагаме. Моделите профили, колони, капители в каталога не налагат ограничения за изработка на продукти по поръчка!

icon reklama

Рекламни решения

Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели и лога за магазини, офиси и заведения. Производство на стандартни и нестандартни опаковки от EPS по зададено изделие. Гаранция за издръжливост.

icon 3D

3D Визуализации

Изработват се проекти и 3D визуализации за декориране на: фасади и интериор на помещения, окачени тавани от стиропор, колонади, декорирани по избор на клиент.

icon FacadeDeco

Фасадна декорация

Фирма PS Designers ООД е български производител на фасадни декоративни елементи, изработени от стиропор/фибран EPS/XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки, декорации и изделия по проект на клиент.

Уникалните екстериорни и интериорни решения!