• recycle

  Екология

  Опазване на околната среда

За нас

PS Designers ООД е бързо развиваща се българска компания, с екип от млади и амбициозни хора. Ние се гордеем с нашия опит в производството и предлагането на богата гама от продукти за декориране в строителството. Непрекъснато търсим нови и иновативни решения в нашата сфера. За времето на своята дейност и развитие, компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден партньор, предлагащ на всички свои клиенти решения за фасадна декорация и интериорно декориране. Възможностите за декориране на вашата къща, сграда, хотел, интериор или заведение са неограничени, зависят само и единствено от Вашата и нашата фантазия! Ние не продаваме просто профили от стиропор - ние Ви подаряваме нашите опит, идеи и виждане за красота!

 • Icon 01

  Философия

  През годините философията на фирмата се доразвива и затвърждава своите ангажименти и политика – идеята на  PS Designers е да помага успешно за разкрасяването на старите постройки и качественото декориране на нови такива. Следвайки тази цел във фирмата непрекъснато се извършват разработки за производство и предлагане на пазара на нови продукти и услуги, които да запазват, подобряват и дългосрочно да украсяват сградите. Дизайнерските умения, които сме придобили и използваме, Ви дават възможността да се възползвате от цялостни решения за Вашите интериор или екстериор, които желаете да декорирате! Нашата предприемчивост и непрекъснатата жажда за знания в насоките, в които се развиваме, улесняват съвместната ни работа с клиенти и партньори до постигане на перфектните резултати!

 • Icon 02

  През годините

  PS Designers Ltd. е на пазара от 7 години с утвърдено качество на продуктите за фасадна декорация от стиропор и фибран! Фирмата е създадена през 2007 г., След закупуване на необходимото оборудване от водещи Европейски производители, които не само подпомогнаха нашия старт, но и ни дадоха много ценни съвети и насоки за развиването му, започнахме да предлагаме нови и иновативни продукти, слабо познати на нашия вътрешен пазар! Малко по-късно няколко Български строителни компании, които разбраха за нас, също ни помогнаха и ни насочиха с ценна информация, кое би им било полезно и как да го произведем с максимално качество. Ценният опит, придобит с помощта на всички работещи в тази сфера - инвеститори, строители, майстори и работници е незаменим за нас! Благодарим Ви и се надяваме и занапред да бъдете доволни от съвместната ни работа!

 • Icon 03

  Продукти за СПА центрове

  PS Designers Ltd. е български производител на изделия от стиропор и специализира в проектирането и изработката на заготовки от стиропор и завършени изделия за СПА центрове, бани и басейни! Ние екипа на PS Designers Ltd. ще Ви помогнем да създадете своя уникален СПА център както сте си мечтали, като вложим цялото си познание, опит и креативност в предварителното проектиране. Ще преминем заедно през различните фази от планирането и проектирането, решаването на Вашия индивидуален дизайн до реалната изработка. Нашите решения ще задоволят и най-големите Ви мечти!

Днес иновативните методи в съвременното строителство са предпочитани и търсени. Техните предимства са налице и изместват остарелите системни строителни решения. Ние от PS Designers винаги сме търсели път, по който нашите продукти да бъдат уникални,  иновативни и с максимално високо качество, за да можем да задоволим и най-високите изисквания.

Нашата гордост са всички професионално реализирани  проекти, които със своята красота ще бъдат най-добрата ни реклама през годините! За нуждите на пазара и на нашите клиенти ние разработихме и предложихме следните услуги и продукти:

 • 3D визуализиране на обекти - фасади и интериори.
 • Фасадна декорация: профили, корнизи, колони, арки и др.
 • Интериорна декорация: орнаментика за помещения
 • Колони: капители, основи, обвивки
 • Архитектурни орнаменти: декоративни елементи
 • Рекламни изделия: букви, надписи, лога и форми
 • СПА и Аква изделия: обзавеждане и декорация
 • Продукти за саниране: сайдинг(изолация с декорация)
 • Нестандартни приложения
 • Изделия по-проект на клиент
 • Catalog

  Каталог

  Тук можете да намерите нашия каталог
 • icon 3D

  3D Визуализации

  Графика и изкуство.
Catalog

Каталог

Представяме Ви PS Designers Каталог 2015 на продуктите, които предлагаме. Моделите профили, колони, капители в каталога не налагат ограничения за изработка на продукти по поръчка!

icon reklama

Рекламни решения

Рекламни решения от стиропор и фибран! Табели и лога за магазини, офиси и заведения. Производство на стандартни и нестандартни опаковки от EPS по зададено изделие. Гаранция за издръжливост.

icon 3D

3D Визуализации

Изработват се проекти и 3D визуализации за декориране на: фасади и интериор на помещения, окачени тавани от стиропор, колонади, декорирани по избор на клиент.

icon FacadeDeco

Фасадна декорация

Фирма PS Designers ООД е български производител на фасадни декоративни елементи, изработени от стиропор/фибран EPS/XPS: корнизи, профили, первази, колони, арки, декорации и изделия по проект на клиент.

Уникалните екстериорни и интериорни решения!